Jocs Musicals

INCREDIBOX:
 
PENTOCO:


PRACTICA AQUEST RITME:PRACTICA LES NOTES MUSICALS AL PENTAGRAMA


ENDEVINA QUIN ÉS L'INSTRUMENT QUE SONA:
BUSCA LES DIFERÈNCIES
QUINS SÓN SIGNES MUSICALS?

 

QUIN INSTRUMENT SONA?En aquest joc cal que cliqueu a la imatge per accedir:SOUND PUZZLE, és un joc en el que s'ha d'ordenar el so del aparell o element que sona. Com fer-lo funcionar? Molt fàcil, prement cada una de les peces del puzzle (1) per escoltar què és i com sona, i ordenar-ho a la part baixa (2). Tot seguit, donar-li a play per escoltar com queda. Hi ha varios puzzles, per fer-los tots, hem de prémer NEXT PUZZLE.


PC-PUNK i és d'un grup de música punk. Per fer-lo funcionar només cal que premem enter y tot seguit fem servir el teclat de l'ordinador (o bé el ratolí)


ROBO-SONG on fem música automàtica amb un robot. Només cal que premem els botons vermells per anar escoltant sons i activar-los o apagar-los.JOC DEL CANT DELS OCELLS

Per jugar haurem de donar play al cant de l'ocell (a la part dreta de la pantalla hi trobareu tots els cants) i, passant el punter per sobre dels dibuixos, veurem que s'eixamplen i apareix escrit el so que fa cadascún d'ells. Llavors, haurem de trobar l'ocell que es correspón amb el so que escoltem.

Per aconseguir-ho, cal que ens fixem en aspectes com l'altura (greu i agut) o la durada del cant.

Es requereix concentració!!
MÚSICA ATOMÀTICA

El funcionament del programa és molt senzill, només cal que premem els botons dels ritmes, les melodies o les veus i anar veient quina melodia va quedant.
Esperem que us agradi!


JOC DE L'ARANYA

Teniu les instruccions a l'inici del joc. Només cal que premeu aquesta imatge per començar a jugar!
PIANO VIRTUAL


BATERIA VIRTUAL

CARILLÓ VIRTUAL
SIMON
PARELLES D'INSTRUMENTS

1 comentari: